An unused basement in a commercial building becomes an awesome conference room

Ceremony

million dollar view for the backdrop

This hillside country club with its panoramic view was the perfect location for a spring time wedding.  Shades of aqua and deep cobalt blue accented by crystals over black made a vision that was stunning.  An aqua fabric with dimensional leaves that moved with the breeze was used to give softness and elegance to the tables.  The guests chairs were covered in black and accented with aqua and silver bands.   The Bride and Groom faced an aqua and black arch with crystal chandeliers flanked by pillars holding huge glass and crystal vases filled with floating orchids.   A sand ceremony was the finishing touches to blend these two families together. 

 

Reception

million dollar view at night 

The venue had 3 independent levels that were used for the various stages of the wedding.  After the ceremony, the guests retreated to a second level with open bar while the original ceremony location was converted to dining for the reception.  The same orchid filled vases along with the aqua fabric over black table cloths decorated the dinner tables and the same chairs from the ceremony were used.  That together with the lights from the city below created a beautiful ambiance.